Tips voor moederdag

Tips voor moederdag

We verzamelden een aantal leuke ideeën voor moederdag!

Tips voor moederdag!

Het duurt nog even, maar het is altijd weer sneller dan je denkt! Zondag 10 mei 2015 is het weer moederdag, het moment om je moeder eens extra in het zonnetje te zetten! Wij verzamelden alvast een paar leuke tips.

Je kunt een leuk kaartje sturen, of een kaartje bij een bos bloemen of doos chocolade doen. Bij Zoedt vind je een aantal leuke kaartjes op papier en op hout! Daarna hoef je ze niet weg te gooien, maar kun je ze nog leuk ergens neerzetten!

 

Het is natuurlijk ook erg leuk om zelf iets te maken! Deze mokken vond ik zelf erg gaaf, leuk ook om met kinderen te doen. Hoe je ze maakt vind je hier.


 
Of je kiest voor een mooie muurdecoratie zoals een tekst op canvas als moederdag kado! Dit kan een mooi gedicht zijn, haar lievelingslied, quote etc. Wij hebben speciaal voor moederdag 2 mooie teksten op canvas gezet.
 
 

En wat nog leuker is! Om het te combineren met een mooie foto van je moeder. Onderstaand een mooi voorbeeld hiervan. Zelf vind ik deze geweldig! Ik ben het namelijk zelf samen met mijn moeder, deze foto is genomen op mijn bruiloft. Erg leuk toch! Ook een mooie tekst op canvas laten maken voor  moederdag, je vind hem in onze webshop!


 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Twitter

Facebook