Mooie muurdecoratie

Mooie muurdecoratie

Een verzameling van mooie muurdecoraties!

Met een webshop met teksten op canvas is het niet verwonderlijk dat ik dol ben op mooie muurdecoraties. Er zijn heel veel leuke muurdecoraties te vinden. Dus ik heb een aantal leuke ideeën verzameld.


 

bron: www.decoracion.facilisimo.com


Helemaal in zijn de showrekken. Dit is een rek van ijzerdraad dat je neer kunt zetten op je bureau, maar ook heel goed kunt ophangen. Vervolgens kun je hem leuk stylen door er kaartjes, foto’s, woonketting etc. aan te hangen. En het leuke is je kunt het steeds weer veranderen, zodat je elke keer weer een nieuwe muurdecoratie hebt!

 

bron: www.createcph.blogspot.nl


Plankjes (shelves) zijn ook erg populair. Hier kun je ook regelmatig wissel door verschillende accessoires op het plankje te zetten. Ik heb er zelf ook een aantal in huis en ben er erg blij mee!bron: www.missjettle.nl


In het verlengde daarvan zie je nu veel houten planken aan de muur, opgehangen door plankdragers. Een dikke onbewerkte plank met ijzeren plankdragers geeft een hele stuur uitstraling aan je muur. En ook hier kun je weer allerlei leuke woonaccessoires op zetten.

 

bron: www.muurstickerboetiek.nl
 

Zelf ben ik dol op mooie teksten en vind teksten aan de muur dan ook erg gaaf. Bij Muurstickerboetiek vind je heel veel verschillende gave muurstickers. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende kleuren en formaten.

 

 

En om af te sluiten natuurlijk een tekst op canvas! Je vindt heel verschillende teksten in mijn webshop, maar wil je liever iets unieks aan de muur, dan maak ik met alle plezier een maatwerk tekst op canvas voor je!

Wil je geen blog meer missen, volg ons blog dan eenvoudig via Bloglovin

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Twitter

Facebook