Teksten op hout

Teksten op hout

Yvonne wilde graag een mooie tekst op hout, inmiddels heeft ze er al 2 hangen en is de derde in de maak!

Tekst op hout

Niets is leuker dan iemand kunnen helpen die iets zoekt voor aan de muur, maar nog niet precies weet wat het helemaal moet worden. Yvonne zocht een mooie tekst op hout voor de babykamer. Bij een tekst op hout is het altijd wat moeilijker voor een klant om voor te stellen hoe het eindresultaat wordt. Gelukkig kunnen we al aardig wat foto's delen muurdecoraties die we gemaakt hebben, dit helpt om een beeld te krijgen bij het eindresultaat. 

Yvonne was helemaal tevreden over haar tekst op hout. Ze heeft gekozen voor een lief gedichtje met taupe letters op een witte achtergrond. Het mooie aan hout is dat je de nerven er altijd licht doorheen ziet, dit geeft een natuurlijke uitstraling.Omdat ze zo enthousiast was over de tekst op hout, hebben we er ook nog een gemaakt voor de slaapkamer. Ze koos voor de tekst 'A dream is a wish your heart makes'. Deze tekst hebben we in onze webshop ook op canvas. Wederom heeft ze gekozen voor een witte achtergrond met taupe letters.Op dit moment zijn we nog bezig voor een derde maatwerk op hout voor Yvonne! Geweldig als klanten zo enthousiast zijn, dat ze bij je terug komen!

Reacties

  1. VanKaarstotServet VanKaarstotServet

    Hoihoi,
    Leuk bericht en mooie bordjes! Wat ook een goed idee en populair is om te doen: je eigen afbeelding en persoonlijke tekst op een kaars laten bedrukken! Leuk als bedankje, ter nagedachtenis, voor een feestje of geschenk. Bestellen kan eenvoudig hier: http://www.vankaarstotservet.nl/items-bedrukken/kaarsen-bedrukken.html
    Groet,
    VanKaarstotServet

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Twitter

Facebook